dissabte, 21 de juny del 2014

AIDA - guided study tour to the ETSAV campus buildings


[eng] Within an AIDA project activity organized by IREC (Catalonia Institute for Energy Research), more than 50 architects and other professionals of the building sector participated in a guided tour to the low energy student residence and the LOW3 solar house at the ETSAV Campus at Sant Cugat del Vallés. 


The AIDA PROJECT supports building professionals and local authorities all over Europe in designing nearly zero-energy buildings (nZEB). AIDA runs activities tailored to these target groups, such as study tours to innovative buildings and sessions to learn about best practices.


AIDA: viatge d' estudi als edificis del campus de l'ETSAV 

[cat]  En el marc d'una de les activitats del projecte AIDA organitzada per  l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya), més de 50 arquitectes i altres professionals del sector de la construcció van participar en una visita guiada a la Residència d’Estudiants de baix consum energètic i a la casa solar LOW3 al campus de l’ETSAV de Sant Cugat del Vallès.  
El projecte AIDA dóna suport als professionals de la construcció i a les autoritats locals de tot Europa per al disseny d’edificis d’energia gairebé nul.la (NZEB). El projecte realitza activitats adaptades a aquests grups objectius, com ara viatges d’estudi a edificis innovadors i sessions d’aprenentatge de bones pràctiques.

AIDA: viaje de estudio a los edificios del campus de la ETSAV 
[cast]  En el marco de una de las actividades del proyecto AIDA organizada por  el IREC (Instituto de Investigación en Energía de Catalunya), más de 50 arquitectos y otros profesionales del sector de la construcción participaron en una visita guiada a la Residencia Estudiantil de bajo consumo energético y a la casa solar LOW3 en el campus de la ETSAV de Sant Cugat del Vallès.  
El proyecto AIDA apoya a los professionales de la construcción y a las autorideds locales de toda Europa para el diseño de edificios de energía casi nula (NZEB). El proyecto realiza actividades adaptadas a estos grupos objetivos, como viajes de estudio a edificios innovadores y sesiones de aprendizaje de buenas prácticas.
enlace a: www.aidaproject.eu 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada