dilluns, 23 de juny del 2014

6th SUSTAINABLE SUMMER SCHOOL


[eng] CREATIVE TRANSITION TOWARDS SUSTAINABILITY
3-day Interdisciplinary PhD Workshop from 3rd – 5th of November 2014
Design - Architecture – Engineering - Natural, Social and Cultural Sciences

What do we have to do in order to achieve a creative transformation towards sustainability? Which fields have to change and which impact can we have on such transformations? Whole perspectives and problem solving strategies need to be applied in order to successfully deal with globals crisis and sustainability.
To explore and develop ways of transition towards sustainability, we invite design students and students from all other disciplines that deal with sustainability, to join the 6th Sustainable Summer School from November 3rd to November 5th 2014 in Barcelona /Spain.
Venue:  Living Lab LOW3, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV)


[cat] TRANSICIÓ CREATIVA CAP A LA SOSTENIBILITAT

Workshop PhD Interdisciplinari de 3 dies: del 3 al 5 de Novembre del 2014
Disseny - Arquitectura – Enginyeria – Ciències Naturals, Socials i Culturals

Què hem de fer per aconseguir una transició creativa cap a la sostenibilitat? En quins camps hem de canviar i com ens poden afectar aquestes transformacions?
Per tal d’afrontar amb èxit la crisi global i el repte de la sostenibilitat cal fer servir perspectives integrals i estratègies de resolució de problemes.
Convidem els estudiants de disseny i totes les altres disciplines que tenen a veure amb la sostenibilitat a explorar i desenvolupar formes de transició cap a la sostenibilitat unint-se a la Sisena Escola d’Estiu Sostenible que es realitzarà del 3 al 5 de novembre a Barcelona
Lloc: Living Lab LOW3, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV)  


[cast] TRANSICIÓN CREATIVA HACIA LA SOSTENIBILIDAD

Workshop PhD Interdisciplinario de 3 días: del 3 al 5 de Noviembre de 2014
Diseño - Arquitectura – Ingeniería – Ciencias Naturales, Sociales y Culturales

¿Qué tenemos que hacer para conseguir una transición creativa hacia la sostenibilidad? En qué campos tenemos que cambiar y cómo nos pueden afectar estas transformaciones?
Para afrontar con éxito la crisis global y el reto de la sostenibilidad hacen falta perspectivas integrales y estrategias de resolución de problemas.
Invitamos a los estudiantes de diseño y todas las otras disciplinas relacionadas con la sostenibilidad a explorar y desarrollar formas de transición hacia la sostenibilidad apuntándose a la Sexta Escuela de  Verano Sostenible que se realizará del 3 al 5 de noviembre en Barcelona
Lugar: Living Lab LOW3, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada