dimecres, 16 d’octubre del 2013

EDUCATIONAL VISIT OF THE EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL FROM SANT CUGAT

[eng] LIVING LAB LOW3 has received 17 students of the Europa International School of Sant Cugat del Vallès, participating in educational activities. Within a innovative educational format the students analyzed in groups the different concepts and installations of the LOW3 solar house, for afterwards presenting to each other their learning. The mixture between discovering, analyzing, measuring and presentations and discussions of subjects like solar energy, bioclimatic architecture, the house management system and efficient HVAC of housing has facilitated a holistic educational experience, allowing the introduction in a lot of important aspects in the field of sustainability like the limitation of resources or renewable energies. With this teaching offer the ETSAV School of Architecture shows its special commitment with the local society of Sant Cugat in terms of education and dissemination of university's generated knowledge.


[cat] El LIVING LAB LOW3 va rebre ahir la visita de 17 alumnes de 2on de batxillerat tecnològic de l ' Europa International School de Sant Cugat del Vallès per a participar en un matí d' activitats educatives relacionades amb els temes de l' energia i els materials. Mitjançant un format docent col.laboratiu els alumnes organitzats en grups de 3 o 4 han analitzat el concepte i totes les instal.lacions de la casa solar LOW3 i, posteriorment, han explicat allò après a la resta de participants. La barreja entre descobrir, analitzar, mesurar i la presentació i discussió de les temàtiques d' energia solar, arquitectura bioclimàtica, gestió domòtica i climatització eficient en la vivenda ha aportat una experiència educativa holística, que els ha permès introduir-se en molts dels aspectes més importants en el camp de la sostenibitlitat, com poden ser la limitació de rescursos o l' ús d'energies renovables. Aquesta oferta docent és una mostra del compromís en termes d' educació i difusió del coneixement de l' ETSAV amb la societat en general i de Sant Cugat en especial.

[cast] El LIVING LAB LOW3 recibió ayer la visita de 17 alumnos de 2º de bachillerato tecnológico de la Europa International School de Sant Cugat del Vallès para participar en actividades educativas relacionadas con los temas de energía y materiales. En un formato docente colaborativo los alumnos, organizados por grupos, han analizado  el concepto y todas las instalaciones de la casa solar LOW3 para posteriormente explicarse lo aprendido mutuamente. La mezcla entre descubrir, analizar, medir y la presentación y discusión de las temáticas de energía solar, arquitectura bioclimática, gestión domótica y climatización eficiente en vivienda ha aportado una experiencia educativa holística , que les ha introducido en muchos de los aspectos más importantes en el campo de la sostenibilidad, como la limitación de recursos o el uso de energías renovables. Con esta oferta docente la ETSAV muestra su especial compromiso con la sociedad de Sant Cugat en términos de educación i difusión del conocimiento. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada