dimecres, 26 d’octubre de 2016

Arquitectura i sentit comú. Deuwatts a BTV

[cat] El Living Lab LOW3 va participar en el capítol del dimarts 11 d'Octubre del programa Deuwatts de BTV, un programa de ciència, salut i medi ambient en format de reportatge documental.


http://www.btv.cat/alacarta/deuwatts/46935


En el capítol "Arquitectura i sentit comú" es donen a conèixer exemples del que s'anomena arquitectura sostenible entre els quals es presenta el projecte Living Lab LOW3. Laboratori viu per a una arquitectura i un estil de vida més sostenibles. 

Ens agrada que produccions com Deuwatts vagin trobant lloc en els mitjans de comunicació i esperem poder seguir col.laborant en la difusió dels coneixements necessaris per a anar cap a un futur sostenible.

Enllaç: http://www.btv.cat/alacarta/deuwatts/46935 


Architecture and common sense. Deuwatts (BTV)


[eng] Living Lab LOW3 appeared October 11 at the TV program Deuwatts at Barcelona Television (BTV), a documentary program about science, health and environment.
In the chapter "Architecture and common sense" examples of so-called sustainable architecture are presented, among them our Living Lab LOW3 - Living Laboratory for architecture and a more sustainable lifestyle.

We are pleased that programs like Deuwatts find their way into media and will hopefully have more opportunities to collaborate in the dissemination of knowledge for a more sustainable future.

Link: http://www.btv.cat/alacarta/deuwatts/46935 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada