dijous, 27 de juny del 2013

INTERNATIONAL SEMINAR ON ENERGY AND PARTICIPATION – Co-creation Seminar

[en] More than 40 experts in sustainability, researchers, PhD and professors from 7 different countries visited the ETSAV this week to get known its installations and activities in the field of renewable energies and sustainable architecture with a specific focus on participatory processes. The participants of the international Seminar on Sustainable Energy Technology of IS.UPC, are currently staying at the EPSEVG at Vilanova i La Geltrú. 


7 Participants of 4 eastern countries (Ukrania, Moldova, Bosnia and Herzegowina and Kyrgystan) are participating during 3 days in a Co-creation workshop at Living Lab LOW3 with the aim to analyze strategies for more energy efficiency and reduction of energy independency through participatory strategies in their specific countries.


[cat] Més de 40 experts en sostenibilitat, investigadors, PhD i professors de 7 païssos diferents han visitat l' ETSAV aquesta setmana per a conèixer-ne les instal.lacions i les activitats en el camp de les energies renovables i l' arquitectura sostenible. Els participants de l' International Seminar on Sustainable Energy Technology de l' Institut de Sostenibilitat de la UPC, encara són a l' EPSEVG al campus de Vilanova i La Geltrú.


7 dels participants, de 4 païssos de l'est (Ucrania, Moldavia, Bosnia i Herzegovina i el Kirguizistan) participen durant 3 dies en un taller de Co-creació al Living Lab LOW3 amb la intenció d' analitzar estratègies per a millorar l' eficiència energètica i reduir la dependència energètica a través de mecanismes de participació ciutadana per als seus respectius païssos. 

[esp] Más de 40 expertos en sostenibilidad, investigadores, PhD y profesores de 7 países distintos han visitado la ETSAV esta semana, para conocer sus instalaciones y las actividades que se realizan en el campo de las energías renovables y la arquitectura sostenible. Los participantes del International Seminar on Sustainable Energy Technology del Institut de Sostenibilitat de la UPC, todavia estan en la EPSEVG en el campus de Vilanova i La Geltrú.

7 de los participantes, de 4 países del este (Ucrania, Moldavia, Bosnia i Herzegovina y Kirguizistan) participan durante 3 días en un taller de Co-creación en el Living Lab LOW3 con la intención de analizar estrategias para mejorar la eficiencia energética y reducir la dependencia energética a través de mecanismos de participación ciudadana para sus respectivos países. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada