dilluns, 6 de maig del 2013

MOOC Living Lab LOW3 - ETSAV goes GLOBAL : Vota!

[cat] Participa i vota per ajudar-nos a guanyar una subvenció internacional per a un MOOC - un innovador curs online al que l'equip Living Lab LOW3 de la ETSAV s'ha presentat! 


Els MOOC (Massive Open Online Courses) són cursos oberts en línia de participació il·limitada que persegueixen l’objectiu de ser a l’abast de tothom, mitjançant recursos accessibles gratuïtament a través d’Internet.  Aquest tipus de formació a distància ha agafat anomenada a través de la seva utilització per part d’ Universitats de prestigi com el Massachusetts Institute of Technology (MIT) o Stanford.


Volem agafar experiència en aquest camp innovador de la docència per a millorar l'oferta docent de la nostra escola.


Per això us demanem el vostre recolzament: si entreu en el següent enllaç podeu veure el vídeo de presentació del curs i, si us agrada la nostra proposta i us sembla interessant cliqueu “ Vote ”. 

https://moocfellowship.org/submissions/a-virtual-living-lab-course-for-sustainable-housing-and-lifestyle

Us demanarà que us registreu via email o facebook, i si a més cliqueu  "M'agrada" al facebook, li donareu més publicitat. 
També ens podeu ajudar fent difusió entre els vostres contactes. És important que el projecte tingui el màxim nombre de vots davant del Jurat Final el dia 23 de maig a Alemanya.



Hi ha 254 projectes i només 10 “fellowships”. Ara per ara estem a la posició 19! 
És un moment per a vosaltres i una gran ajuda per al nostre projecte aquí, a la ETSAV.
Salut i gràcies pel vostre suport a la innovació docent!
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada