dilluns, 26 de març de 2012

"VISC-A LOW3!" : Experiment a l'hort

[cat] Per nosaltres una vida a una casa autosufiecient va lligada a una dieta d'autogestió, per tant l'hort té un paper important dins del projecte. 
Aquesta setmana per començar a cultivar hem volgut probar un sistema de rec casolà i veure si podem gestionar l'hort sense la dependència del rec convencional. 
El sistema funciona per evaporació i condensació de l'aigua. Consta de dues ampolles, una de 1,5l amb el coll tallat i plena d'aigua i una de 5l amb la base tallada que li fa de campana.Aqui us deixem una imatge del sistema i del nostre hort!

[cast] Para nosotros, una vida en una casa autosuficiente va ligada a una dieta de autogestión, por lo tanto el huerto tienen un papel importante dentro del proyecto.
Esta semana para empezar a cultivar hemos querido probar un sistema de riego casero para ver si se puede gestionar el huerto sin la dependencia al riego convencional.
Este sistema funciona por evaporación y condensación del agua. Consta de dos botellas, una de 1,5l con el cuello cortado y llena de agua, y una de 5l con la base cortada que le hace de campana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada