dimarts, 3 de febrer del 2015

BARCELONA ENERGY WEEK

(eng) Within the “Barcelona Energy Week” a group of 9 students from TU/e Eindhoven, participants of the Post-Master Programm “Sustainable Energy for Buildings and Cities” visited the ETSAV campus for a 1-day seminar on “Holistic Innovations for Sustainability”.

The Living Lab LOW3 facilities offered a place for discussion and presentations about innovations related to energy efficiency in buildings and renewable energies within a broader social and environmental context.
The presentations of real projects in the field of Nearly Zero Energy Buildings, energetic refurbishment and energy poverty by different actors of UPC and visits to the SOLAR CUBE BIPV laboratory as well as the low-energy student residence building at the campus offered an attractive mixture of guided visits, exploration and discussions, contributing to a more holistic view on sustainability of the participants.
(cat) En el marc de la "Setmana de l'Energia de Barcelona" un grup de 9 estudiants del Post-Master Programm “Sustainable Energy for Buildings and Cities” de la TU/e Eindhoven han visitat el campus de l’ ETSAV per a realitzar un seminari d’un dia sobre Innovació Holística per a la Sostenibilitat.
Els espais del Living Lab LOW3 van oferir un lloc per al debat i presentacions sobre les innovacions relacionades amb l'eficiència energètica dels edificis i de les energies renovables dins d'un context social i ambiental més ampli.

Les presentacions de projectes reals en els camps dels edificis d’ energia gairebé nul·la (NZEB’s per a les inicials en anglès), de la rehabilitació energètica i sobre la pobresa energètica dels diferents actors de la UPC, així com les visites al laboratori CUB SOLAR i la residència d’estudiants de baix consum d'energia del campus, han ofert una barreja atractiva entre visites guiades, exploració d’infraestructures i generació de discussions, que contribueix activament a proporcionar una visió més holística sobre la sostenibilitat als participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada