divendres, 18 d’abril del 2014

Living Lab LOW3 at the SABADELL SMART CONGRESS


[eng] Living Lab LOW3 has been presented at the Sabadell Smart Congress 2014 within the panel on “Smart Cities and Energy”.
Smart grids are one approach for optimizing urban metabolisms regarding energy generation, distribution and consumption. Nevertheless a holistic change of urban systems towards closed cycles of energy, materials and water is necessary and technological as well as social innovation is needed through the participation of all stakeholders of the city.


Within his presentation about Smart Cities and Energy, Torsten Masseck presented a view on historic and recent sustainable city developments and the example of Living Lab LOW3 as a place for bottom up innovation, co-creation through transdisciplinary stakeholder participation and user-centred research in the field of more sustainable housing and lifestyle.
Find the link to the international speakers panel the congress outcomes here: 
www.sabadellsmartcongress.com  


[cat] El Living Lab LOW3 ha participat al Sabadell Smart Congress 2014 a la jornada sobre "Ciutats Intel·ligents i Energia".

Les xarxes intel·ligents s' aproximen a l'optimització de la generació, distribució i consum
de l'energia, en el context del metabolisme urbà. Tanmateix, juntament amb la planificació de xarxes intel·ligents d'energia, cal un canvi holístic, a més a més de tecnològic, per transformar els sistemes urbans cap als cicles tancats de l'energia, els materials i l'aiguaaixí com també cal la innovació social mitjançant la participació de tots els actors de la ciutat.


En la seva ponència sobre Smart Cities i Energia, en Torsten Masseck va presentar una revisió, al llarg de la història i fins a exemples més recents, del desenvolupament sostenible de diverses ciutats. També va presentar el Living Lab LOW3 com a exemple de lloc de trobada per a la innovació "de baix cap a dalt"; per a la co - creació d'idees mitjançant la participació de caràcter pluridisciplinari de les diverses parts interessades en un determinat tema; i per a la recerca en l'àmbit d' un habitatge i un estil de vida més sostenibles, centrada en l'usuari

Es poden consultar els resultats de la participació dels ponents internacionals del congrés en el següent enllaç:
 

www.sabadellsmartcongress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada