dimarts, 10 de desembre del 2013

EDUCATIONAL VISIT of the CIC ESCOLA DE BATXILLERATS

[eng] CIC Escola de Batxillerats (high school) from Barcelona has participated in an educational visit to Living Lab LOW3. The 27 students explored during half a day the house and got known to its sustainability concepts regarding bioclimatic architecture, solar energy (thermal and photovoltaic), HVAC, and the house management and control system. The active measurements of energy consumptions and productions as well as comfort conditions together with the use of online tools for calculation and experiments with the solar kitchen allowed again a experience based and participatory introduction into sustainable architecture and lifestyle.

BTV, the local TV channel of Barcelona, accompanied the activity for an emission within its magazine “Conexió Barcelona” in the next weeks.



[cat] El CIC Escola de Batxillerats de Barcelona ha participat en una nova visita educativa al Living Lab LOW3. 27 estudiants han explorat durant tot un matí la casa-laboratori per a conèixer els seus principis de sostenibilitat referents a l’arquitectura bioclimàtica,  l’ energia solar (tèrmica i fotovoltaica), el seu sistema de climatització i el sistema de control domòtic. La presa de mesures de consums i producció energètica amb diversos aparells, l' ús d’eines en línia per al càlcul i l' experimentació amb la cuina solar han facilitat, de nou, el poder-se introduir en l’ arquitectura i un estil de vida sostenibles mitjançant l’experiència i la participació.
BTV, la televisió local de Barcelona, acompanyava l’ activitat amb amb un petit reportatge que s’emetrà al seu programa “Connexió Barcelona” durant les properes setmanes.

[cast] El CIC Escola de Batxillerats de Barcelona ha participado en una nueva visita educativa en el Living Lab LOW3. 27 estudiantes han explorado la casa-laboratorio durante una mañana para conocer sus principios de sostenibilidad en cuanto a la arquitectura bioclimática,  la energía solar (térmica y fotovoltaica), su sistema de climatización y el sistema de control domótico. Las actividades de toma de mediciones de consumos y producción energética con distintos aparatos, el uso de herramientas en línea para el cálculo y la experimentación con la concina solar han vuelto a facilitar la introducción a la arquitectura y un estilo de vida sostenibles a través de la experiencia y la participación. 
BTV, la televisión local de Barcelona, acompanyaba la actividad con un pequeño reportaje que se emitirá en su programa “Connexió Barcelona” en las próximas semanas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada