dimecres, 20 de març del 2013

1era Jornada de CO-CREACIÓ al LIVING LAB LOW 3. Participa-hi el 5 d'Abril del 2013!!

Ara que arriba la primavera, deixem que brotin les idees?

Tens coses a dir? Vine a passar un matí creatiu, explicant projectes o idees en format breu, amb un debat, pluja d'idees i crítica constructiva, també breus, sobre les presentacions fetes. 

Animeu-vos a fer Networking!
(" sólo no puedes, con amigos sí ")

 Esperem les vostres propostes


"TREBALL DE RECERCA" al LIVING LAB LOW3

Durant aquest mes de març s'ha realitzat al LOW3 una de les activitats que comprèn l'AULA EDUCATIVA, en la seva vessant de Jornada d'Orientació per a Treballs de Recerca.

En Carlos i l'Álvaro realitzen un treball de recerca sobre les cases sostenibles. El treball en tot el seu conjunt ha rebut l'assessoria del CISOL, tant pel que fa a la realització de la recerca i l'exposició de continguts en el redactat, com pel que fa al desenvolupament de la part pràctica.
 
Aquesta part pràctica l'han desenvolupat seguint un protocol científic de monitoratge de dos dels aspectes de la casa: per una banda, en la variació de temperatures obtinguda en diferents hores del dia i per a diferents situacions d'operacionalització de la casa; i, per una altra banda, en la variació de consum elèctric dels diferents aparells d'ús habituals en les vivendes.

AULA EDUCATIVA LOW3: Segueix la transformació del LOW3 cap a Living Lab

El LOW3 segueix la seva evolució desenvolupant-se com a plataforma multidisciplinar.


Fent memòria, recordem que l'equip LOW3 de la ETSAV (UPC) va presentar un primer prototip d'una casa solar autosuficient energèticament al Solar Decathlon Europe 2010, concurs internacional universitari, en el que va guanyar el Primer Premi en la Categoria d'Arquitectura, ex aequo amb Virginia Tech i Aalto University. Després del concurs, el prototip retorna al campus de l'ETSAV, a Sant Cugat del Vallès, i s'hi instal.la permanentment per a transformar-se en un laboratori viu de docència i recerca per a una arquitectura i un estil de vida més sostenibles.

Final de l' (e)co Solar Decathlon Europe 2012




Entre el setembre del 2012 i el gener del 2013 el LOW3 ha allotjat a l'equip (e)co SDE 2012 mentre es realitzava la elaboració dels documents finals del concurs.